GRACHTENMUZIEK | Bedrijfsevenement
16385
page,page-id-16385,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Bedrijfsevenement

U heeft regelmatig incompany evenementen. Denk aan een vrijmiborrel, een private dinner voor partners en klanten, een indoorcongres, een afscheidsdiner, kerst, een cabaretavond met sinterklaas, inhouse dagen, werkjubilea etc.

 


 

Elke keer daar een verrassende (muzikale) aankleding bij verzinnen kost niet alleen veel tijd, maar vaak ook nog een aardige duit. Wat wij u voorstellen is het laten optreden op uw evenementen van jong talent, studenten vers uit het conservatorium, voor een schappelijke prijs. Denk aan een leuke jazzband bij uw bedrijfsborrel, of een klassiek orkest of ensemble bij een private dinner.

Onze muzikanten zijn allemaal afkomstig van het conservatorium van Amsterdam, waar zij een zwaar toelatingsexamen voor hebben moeten afnemen. De studenten spelen in ensembles in verschillende muziekstijlen, en kunnen zich aanpassen aan uw vraag. De studenten zijn internationaal, hebben een passie voor hun muziek en hebben veel zin om concertervaring uit te bouwen. Onze studenten zullen terechtkomen in gerenommeerde orkesten zoals het Concertgebouworkest en op festivals zoals het North Sea Jazz. Dit is dus een mooie kans om in klein gezelschap talent te horen voordat zij beroemd, duur en ontoegankelijk zijn.

 

Het leuke aan Grachtenmuziek is dat u er voor kunt kiezen om elke keer nieuwe ensembles te laten optreden, of als er één wel heel goed is bevallen, deze u als huisband met korting regelmatig kan laten optreden. Door een groot bestand aan muzikanten kunnen wij een speelgarantieafgeven.

 

De prijzen zijn gebaseerd op studententarieven en wanneer studenten uit hun eigen repertoire kunnen spelen. Wanneer er iets specifieks gevraagd wordt, kan het zijn dat de studenten de stukken moeten oefenen, waar een kleine meerprijs voor gevraagd wordt.

 

Wij hanteren de volgende prijzen:

per uur (eigen repertoire) per uur (specifiek stuk)

Student solo 125 150
Student ensemble (2 of 3) 375 425
Studentenorkest 1500 1700

 

Wanneer u kiest voor een huisband (afname van minimaal 5 optredens)

per uur (eigen repertoire) per uur (specifiek stuk)

Student solo 100 125
Student ensemble (2 of 3) 350 400
Studentenorkest 1250 1500