GRACHTENMUZIEK | Huwelijk
16389
page,page-id-16389,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Huwelijk

Uw huwelijk is een zeer speciale gebeurtenis waarbij u wilt dat alles tot in de puntjes geregeld is; uw ceremonie, de receptie en natuurlijk een aansluitend feest zijn de gebeurtenissen die deze dag tot een onvergetelijke moeten maken. Muziek is hierbij in veel gevallen een belangrijk element die de sfeer van uw huwelijk bepaalt; geheel in lijn met uw muzieksmaak en wensen kunnen wij samen met u zorgen dat uw huwelijk met een muzikale omlijsting nog specialer en persoonlijker wordt. 

 


 

 

Onze muzikanten zijn allemaal afkomstig van het conservatorium van Amsterdam, waar zij een zwaar toelatingsexamen voor hebben moeten afnemen. De studenten spelen in ensembles in verschillende muziekstijlen, en kunnen zich aanpassen aan uw vraag. De studenten zijn internationaal, hebben een passie voor hun muziek en hebben veel zin om concertervaring uit te bouwen. Onze studenten zullen terechtkomen in gerenommeerde orkesten zoals het Concertgebouworkest en op festivals zoals het North Sea Jazz. Dit is dus een mooie kans om in klein gezelschap talent te horen voordat zij beroemd, duur en ontoegankelijk zijn. De prijzen zijn gebaseerd op studententarieven en zijn zeer concurrerend in vergelijking tot andere musici van dit niveau. Wanneer specifieke muziek gevraagd wordt kan het zijn dat de studenten de stukken moeten instuderen, waardoor een kleine meerprijs gevraagd wordt.

Wij hanteren de volgende prijzen:

per uur (eigen repertoire) per uur (specifiek stuk)

Student solo 125 150
Student ensemble (2 of 3) 375 425
Studentenorkest 1500 1700